Eerste plantmoment Hartverwarmende Weide

RAALTE  – Op zaterdag 8 februari worden de eerste acht bomen op de Hartverwarmende Weide in park Drostenkamp geplant. Om 13.45 uur is de officiële opening met wethouder Jacques van Loevezijn. Om 14.00 uur worden de eerste bomen geplant. Belangstellenden zijn van harte welkom. De locatie is te bereiken vanaf de Hofstedelaan.

De Hartverwarmende Weide is een initiatief van verliesbegeleidster Marion Korenromp, uitvaartverzorgster Ellen Overmars en ritueelbegeleidster Willeke Kruise. Op de weide kunnen bomen geplant worden ter ere van bijzondere levensmomenten, zoals een geboorte, jubileum of gezondheidsverklaring na ziekte. Ook kan er een boom geplant worden ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Er is in totaal plek voor 35 bomen. De eerste acht bomen worden geplant voor verschillende families en zelfs een hele schoolklas.

Meer info: staging2.hartverwarmendeweide.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.