Home / Sallandcentraal / Eerste bomen Hartverwarmende Weide geplant

Eerste bomen Hartverwarmende Weide geplant

RAALTE – Afgelopen zaterdag zijn onder grote belangstelling de eerste acht bomen op de Hartverwarmende Weide in park Drostenkamp geplant. Wethouder Jacques van Loevezijn verrichtte de openingshandeling: hij plantte namens de gemeente Raalte een boom ter ere van 75 jaar vrijheid. Verbinder Raalter Dorp Sharon Neulen en de initiatiefnemers Ellen Overmars, Marion Korenromp en Willeke Kruise (v.l.n.r.) mochten hem hierbij helpen. Alle bomen op de weide staan er ter ere van een bijzondere gebeurtenis, van een hartverwarmend moment of van een persoon in een mensenleven waar iemand graag bij stil wil staan.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.