Drie inloopspreekuren voor Kracht van Salland-cheque

REGIO – Tot 1 maart kunnen nieuwe aanvragen ingediend worden voor de 4D-subsidieregeling van de provincie Overijssel. In Salland is dit jaar 25.000 euro beschikbaar voor kleinschalige initiatieven die de woon- en leefomgeving beter, mooier en leuker maken. De komende weken zijn er op verschillende locaties in de regio inloopspreekuren omtrent deze zogenaamde Kracht van Salland-cheque.

4D staat voor Durven, Delen, Denken en Doen. De subsidieregeling is geopend voor inwoners van Salland met initiatieven met sociale kwaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van natuur, cultuur, zorg, sport of maatschappelijk vastgoed. Zij kunnen een cheque van maximaal 1.000 euro ontvangen. Verzoeken kunnen ingediend worden tot en met 29 februari. Voor eind maart volgt uitsluitsel of een bijdrage wordt toegekend.

Binnenkort zijn er drie inloopbijeenkomsten waar rechtstreeks gespard kan worden met 4D-makelaar Giny Hoogeslag. De eerste is op maandag 10 februari van 16.30 tot 18.00 uur in bibliotheek Keizerslanden in Deventer. Op woensdag 12 februari is er een inloopmoment van 18.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek in Raalte. De laatste bijeenkomst is op donderdag 13 februari van 9.00 tot 13.30 uur in kulturhus Ut Huus in Olst. Bij dit inloopspreekuur is ook de provincie Overijssel aanwezig en voor deze bijeenkomst is vooraf intekenen nodig. Dat kan door contact op te nemen met Giny Hoogeslag: giny@dekrachtvansalland.nl of 06 – 13488937.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.