Home / Algemeen / De Tippe in Heino rookvrij

De Tippe in Heino rookvrij

HEINO – Het nieuwe zwemseizoen bij openluchtzwembad De Tippe in Heino start op zondag 26 april en loopt tot en met zondag 30 augustus. Vanaf zondag 1 maart zijn zwemabonnementen verkrijgbaar in de voorverkoop. Vanaf dit zomerseizoen is zwembad de Tippe rookvrij.

In de voorverkoop kan iedereen het zwemabonnement met een korting van ruim 20 procent kopen. De voorverkoopperiode loopt van zondag 1 tot en met dinsdag 31 maart. Het zwemabonnement vraag je online aan op www.zwembaddetippe.nl. Het is ook mogelijk om een papieren aanvraagformulier op te halen bij het Dorpshuus of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte. Het gezinsabonnement kan alleen online aangevraagd worden. Iedereen die in de voorverkoop een zwemabonnement aanvraagt, maakt kans op een gratis abonnement. Onder alle aanvragen verloten Sportbedrijf Raalte en Stichting Vrienden van de Tippe een gratis gezinsabonnement voor het aankomende zwemseizoen.

Vanaf dit zomerseizoen zijn de gehele ligweide en de binnenaccommodatie van De Tippe rookvrij. Directeur Henry Bronkhorst van Sportbedrijf Raalte: “Net als veel andere sport- en zwemaccomodaties willen wij bijdragen aan een rookvrije generatie. Dit past binnen ons bredere beleid waarbij we met ingang van het nieuwe binnensportseizoen 2020-2021 ook het Sportcentrum Tijenraan en de directe omgeving geheel rookvrij zullen maken.”
Zie verder www.zwembaddetippe.nl.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.