Cursus mentale weerbaarheid

RAALTE – Impluz, onderdeel van de Dimence-groep, organiseert in maart en april een cursus van vier bijeenkomsten waarin deelnemers leren mentaal weerbaarder te worden. De bijeenkomsten zijn op 17, 24 en 31 maart en 7 april, van 9.30 tot 11.30 uur in het Annahuis. Er zijn geen kosten aan verbonden en een verwijzing is niet nodig. Aanmelden kan via 0570-604900, info@impluz.nl of via de website staging2.impluz.nl/cursussen.

Bent u ook weleens de grip op uzelf kwijt? Verliest u zich in emoties terwijl u dit eigenlijk niet wilt? Merkt u dat het slapen minder gaat? Gelukkig is er veel wat u kunt doen om een betere balans in uw leven te krijgen. Als u hier behoefte aan heeft, is de cursus Mentaal Fit, die wordt gegeven door de preventieafdeling van Impluz, een goede stap voor u. In de cursus leert u wat u zelf kunt doen om beter met dit soort situaties om te gaan. Door oefeningen en handvatten leert u om uw balans te (her)vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.