Home / Belangrijk / Consternatie in de Wilgensingel

Consternatie in de Wilgensingel

RAALTE – In de middag van 19 februari ontstond een flinke consternatie in de buurt van de Wilgensingel in Raalte. Het leek om een burenruzie te gaan. Een man (half ontkleed) gooide met zware spullen, waaronder vermoedelijk een afvalcontainer, tegen de ramen van buurtbewoners. Er werd geschreeuwd, gescholden en geduwd. Na korte tijd arriveerden twee politie-auto’s met in totaal zes politie-agenten, waarna de man werd afgevoerd. Niet lang daarna kwam er een ambulance ter plaatse. Een persoon bleek gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

 

 

Lees ook

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Dadema, de volledige tekst

RAALTE – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte is sinds gisteravond online te zien via …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.