Home / Sallandcentraal / Clown Knapie bij Cultureel Café

Clown Knapie bij Cultureel Café

HEINO – Ronald Kieftenbeld uit Heino, alias Clown Knapie, is op dinsdag 3 maart te gast bij Cultureel Café Heino in de bibliotheek. Clown Knapie is inmiddels een bekende naam bij kinderen uit Heino, Salland en omstreken. Bij het Cultureel Café Heino op dinsdag 3 maart vertelt Ronald wat hij doet als clown, hoe hij in dit bijzondere vak is geraakt en wat de bijzondere momenten zijn uit zijn carrière. Ook zal hij natuurlijk een act laten zien. Aanvang is om 14.30 uur. Het programma duurt tot circa 16.00 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.