Carnavalsoptocht Sprokkeldorp ‘grootser en mooier dan ooit’

LEMELERVELD – “De Grote Lemelerveldse Optocht zit er op en was grootser en mooier dan ooit”, laat de organisatie weten. “Het was een geweldige optocht met een groot aantal deelnemers. Mooi om te zien dat er zich nieuwe groepen aandienden, die ook veel genoegen wisten te scheppen in het maken van creaties.” De optocht begon met 75 startnummers. De deelnemers kwamen onder meer uit Lemelerveld, Raalte, Mariënheem, Hoonhorst en Vilsteren. Het was koud, echter ze hielden het droog. Na afloop werden de prijzen in een uitpuilende Residentie bekendgemaakt. De spanning was voelbaar. De jury beoordeelde de wagen van de Paria’s met het thema: ‘Met carnaval duiken we naar benee voor een expeditie door de zee!’ als beste. Zij ontvingen de meeste punten voor onder andere het idee en uitbeelding, kleur en afwerking en voor activiteit en humor. De tweede prijs ging naar Simpel, met het thema ‘Fiësta Mexicana’ en Brasil ging er met ‘Carnaval, de beste Formule 1’ met de derde wagenprijs vandoor. Zoals wel bekend moest de optocht in Raalte worden afgelast. Foto: Wouter van der Vegte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.