Home / Sallandcentraal / Cabaretmiddag voor senioren

Cabaretmiddag voor senioren

HEETEN – Seniorenorganisatie KBO-PCOB houdt op vrijdagmiddag 14 februari in brasserie Dert13n in Heeten een cabaretmiddag. Het duo Een en Ander uit Zelhem, bestaande uit Erik Knoef en Anita Oldenhave, brengt conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes, waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden. De middag begint om 14.00 uur en is bedoeld voor zowel leden als niet-leden van KBO-PCOB. Ook introducés zijn van harte welkom. De entree bedraagt 5 euro, hier zitten een kop koffie of thee en een consumptie bij inbegrepen.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.