Home / Sallandcentraal / Bingo op de camping met Idem Dito

Bingo op de camping met Idem Dito

HEINO – Toneelvereniging Idem Dito staat op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart op de planken van ’t Roekenest in Heino. De toneelvereniging voert dan het blijspel ‘’t Is bingo op de camping’ op. Het verhaal handelt over Jos die gaat kamperen. Hij vindt het maar niks en laat dat merken ook. Ook de buren en het bezoek moeten het ontgelden. En dan is er ook nog een cavia… ’t Roekenest is beide avonden geopend vanaf 19.30 uur. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 8 euro zijn verkrijgbaar bij de Smulbaai. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 50 cent extra.

Foto: Stefan Kemper

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.