BC Raalte 90 zorgt voor renovatie biljart DeBuut

RAALTE – Biljartvereniging BC Raalte 90 heeft gezorgd voor de financiering van een opknapbeurt van het biljart in ontmoetingscentrum DeBuut in Swaenewoerd. Het biljart heeft onder andere een nieuw laken gekregen. Dat lijkt een simpel en goedkoop klusje, maar de vervanging van een laken kost al snel een aardig bedrag. Verder is de tijdklok voor de verwarming van het laken opnieuw ingesteld. Die stond ingesteld op 24 uur per dag. Daarnaast wordt ook de verlichting van het biljart nog aangepakt. De ‘operatie’ stond onder leiding van Willem Spijker en werd ondersteund door Ed Surig, de initiatiefnemer van de opknapbeurt. BC Raalte 90 resideert in Tijenraan en heeft momenteel 150 leden. De vereniging viert dit jaar haar 30-jarig bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.