Home / Sallandcentraal / BC Raalte 90 zorgt voor renovatie biljart DeBuut

BC Raalte 90 zorgt voor renovatie biljart DeBuut

RAALTE – Biljartvereniging BC Raalte 90 heeft gezorgd voor de financiering van een opknapbeurt van het biljart in ontmoetingscentrum DeBuut in Swaenewoerd. Het biljart heeft onder andere een nieuw laken gekregen. Dat lijkt een simpel en goedkoop klusje, maar de vervanging van een laken kost al snel een aardig bedrag. Verder is de tijdklok voor de verwarming van het laken opnieuw ingesteld. Die stond ingesteld op 24 uur per dag. Daarnaast wordt ook de verlichting van het biljart nog aangepakt. De ‘operatie’ stond onder leiding van Willem Spijker en werd ondersteund door Ed Surig, de initiatiefnemer van de opknapbeurt. BC Raalte 90 resideert in Tijenraan en heeft momenteel 150 leden. De vereniging viert dit jaar haar 30-jarig bestaan.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.