Andere Tijden Agrarisch Vastgoed helpt boeren bij wie het roer om moet

(Advertorial)

REGIO – Andere Tijden Agrarisch Vastgoed (kort: ATAV) is er voor boeren die in moeilijkheden verkeren. Veranderde wet- en regelgeving, (natuur)vergunningen niet op orde, financiële problemen, te weinig omvang, het zijn allemaal zaken waarmee je als boer te maken kunt hebben en wat ertoe kan leiden dat je erover denkt, of al besloten hebt, te stoppen met je bedrijf. De ATAV-specialisten helpen dit proces in goede banen te leiden en nemen de bijkomende zorgen uit handen. Met in totaal meer dan 50 jaar ervaring in de agrarische wereld zetten wij onszelf op de plek van de boer.

Andere Tijden Agrarisch Vastgoed is opgericht door Gerben Wessels en Erwin Keemers, omdat zij ervaren dat steeds meer boeren in grote problemen komen en dit heeft vaak verschillende redenen. Bedrijfsbeëindigingen worden abrupt ingezet en eindigen vaak met schulden. ATAV helpt boeren met het kiezen van een nieuwe toekomst wanneer zij (moeten) stoppen met hun boerenbedrijf. Middels een quickscan wordt bepaald op welke wijze er hulp kan worden geboden in de ontstane situatie. Door het proces dat daarbij komt kijken, over te nemen kan de boer zich richten op de weg die ingeslagen wordt.

ATAV is niet bedoeld als hulpmiddel voor een doorstart, maar wel als partner bij financiële en ruimtelijke ordening problemen. Inmiddels zijn er tientallen stoppende boeren succesvol geholpen aan een nieuw toekomstperspectief. De ATAV-aanpak blijkt dus erg goed te werken. Kijk voor meer informatie op:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.