Algemene ledenvergadering en lezing imker bij Groei en Bloei Salland

RAALTE – Dinsdag 18 februari is de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Groei en Bloei Salland in het Annahuis in Raalte. De vergadering begint om 19.30 uur en is alleen bedoeld voor leden van de vereniging. Na afloop is er een lezing met de titel ‘De imker vertelt’. Hierbij zijn ook niet-leden van harte welkom.

De lezing van imker Ina ter Haar begint rond 20.30 uur en wordt ingeleid met een korte introductiefilm. In 2019 zijn de bijen officieel uitgeroepen tot een van de belangrijkste levende wezens van onze planeet. Net als een grote variatie aan tuinen zijn er ook vele soorten bijen, allemaal belangrijk voor de biodiversiteit. Hoe belangrijk zijn ze voor ons en hoe noodzakelijk zijn ze voor het in stand houden van de biodiversiteit? En wat kunnen leden van Groei & Bloei doen voor de bijen?

De lezing is gratis voor leden van Groei en Bloei Salland, niet-leden betalen 3,50 euro. De agenda en bijbehorende stukken van de algemene ledenvergadering zijn te bekijken op salland.groei.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.