Zij aan zij met Maurits von Martels

RAALTE – CDA Raalte houdt op maandag 20 januari 2020 vanaf 20.00 uur in brasserie Zwakenberg een discussieavond over het toekomstperspectief voor Nederland in 2030, met de focus op Salland en onze landbouw in 2030.

Sallands Tweede Kamerlid Maurits von Martels (foto) en André Poortman en Jan Dijkman van het Wetenschappelijk Instituut van het CDA gaan in gesprek met leden en geïnteresseerden over het veelbesproken discussiestuk Zij aan Zij. Dit is het discussiestuk van het Wetenschappelijk instituut van het CDA over de drie noodzakelijke vernieuwingen voor Nederland: van ratrace naar relaties, van regelzucht naar ruimte voor inwoners en van winst naar waarden.

De heren Von Martels, Poortman en Dijkman gaan onder leiding van de CDA Dialoogmakers graag met u in discussie over de vraag Wat voor Nederland wil jij doorgeven aan de volgende generatie? Wordt Nederland een land waar de hardste schreeuwer wint? Of wordt Nederland een land waar we rekening houden met elkaar, een land met waarden en normen?

Deelnemers kunnen tijdens de avond met Von Martels ook in gesprek over zijn aandachtsgebieden: stikstofbeleid en PFAS, Natura 2000-gebieden en uiteraard de N35. Aansluitend aan de discussieavond kan onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Het hele discussiestuk Zij aan Zij is te lezen op staging2.cda.nl/zij-aan-zij/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.