Home / Sallandcentraal / Yoga Raalte opent nieuwe vestiging

Yoga Raalte opent nieuwe vestiging

RAALTE – Afgelopen zaterdag opende Yoga Raalte de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Waag 11, in het centrum van Raalte. Onder grote belangstelling werd de opening verricht door Dorie en Hein Haarman, de vorige eigenaren van het pand. Yoga Raalte werd precies vijf jaar geleden opgericht door eigenaresse Ellen van Lint en startte met het aanbieden van twee soorten yoga. Inmiddels is de studio uitgegroeid tot een van de grootste in de regio en komen de leden uit heel Salland. Er worden dagelijks yogalessen gegeven in zes verschillende vormen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.