Home / Sallandcentraal / Yoga Raalte opent nieuwe vestiging

Yoga Raalte opent nieuwe vestiging

RAALTE – Afgelopen zaterdag opende Yoga Raalte de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Waag 11, in het centrum van Raalte. Onder grote belangstelling werd de opening verricht door Dorie en Hein Haarman, de vorige eigenaren van het pand. Yoga Raalte werd precies vijf jaar geleden opgericht door eigenaresse Ellen van Lint en startte met het aanbieden van twee soorten yoga. Inmiddels is de studio uitgegroeid tot een van de grootste in de regio en komen de leden uit heel Salland. Er worden dagelijks yogalessen gegeven in zes verschillende vormen.

Lees ook

Nomineer kandidaten voor tweede Kei van Wijhe

WIJHE – Wie wint de tweede ‘Kei van Wijhe’? Dat is de grote vraag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.