Home / Sallandcentraal / Workshop visionboard maken

Workshop visionboard maken

HEINO – Goede voornemens: aan het begin van een nieuw jaar neem je vaak een besluit om het komende jaar dingen anders te doen. Wat zijn jouw wensen of doelen voor 2020? En hoe zou jouw leven eruitzien als deze uitkomen? Donderdag 6 februari is er in het Dorpshuus in Heino een workshop waarin je een visionboard maakt over jouw wens. Een visionboard is een krachtig communicatiemiddel en laat zien waar je naar verlangt of van droomt. Aanmelden voor deze workshop kan tot 31 januari via workshops@dorpshuusheino.nl. Kosten voor deelname bedragen 22,50 euro.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.