Win F1-kaarten bij Raalte Viert Vrijheid-rally

RAALTE – Een heuse kaartleesrally op zaterdag 18 april is een van de activiteiten die in Raalte wordt georganiseerd in het kader van 75 jaar vrijheid. Met een routeboek vol opdrachten rijden de deelnemers in, rond en door alle dorpen van de gemeente Raalte. De basis is kaartlezen, wat volgens de organisatie iedereen kan.

Er kan tijdens deze Raalte Viert Vrijheid-rally deelgenomen worden in drie klassen: een laagdrempelige recreatieklasse, een minder gemakkelijke toerklasse en een sportklasse voor de meer ervaren rallyrijders. Alle soorten en maten auto’s mogen meedoen.

De start is om 10.00 uur op de Grote Markt. Vanaf 9.00 uur is de ontvangst met koffie, thee en wat lekkers bij de Gouverneur. De rally eindigt rond 16.00 uur. Onderweg zijn er tussenstops waar wat lekkers wordt aangeboden, ook de lunch is geregeld. Deelname kost 100 euro per team van twee personen. Extra passagiers mogen meerijden. Zij betalen 25 euro per persoon. Er zijn diverse prijzen te winnen, waaronder zelfs toegangskaarten voor de Formule 1.

Inschrijven kan op staging2.vrijheidrally.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.