Home / Nieuws / Wiejese Diekdaegen zoekt talent

Wiejese Diekdaegen zoekt talent

WIJHE – De PR-commissie van de Wiejese Diekdagen vindt zichzelf binnen de organisatie van het vierdaagse Wijhese feest de leukste commissie van allemaal. In 2019 hebben ze het nieuwe concept Diekdaegen 2.0 gelanceerd. Komend jaar willen ze dat succes herhalen, maar dat kunnen ze niet zonder extra vrijwilligers.

De PR-commissie zoekt daarom meerdere mensen voor uiteenlopende communicatiewerkzaamheden zoals het schrijven van teksten, grafische vormgeving, het bijhouden van de sociale media en voor taken op het gebied van coördinatie en planning. De PR-commissie is van mening dat vele handen het werk een stukje lichter maken en dat er niets leuker is dan vergaderen met de club. Brainstormen, vrij denken, creatieve ideeën spuien, groots dromen en dan: actie. Aanmelden voor een van de functies kan via pr@diekdaegen.nl.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.