Weg tussen Holten en Laren afgesloten na ernstig auto-ongeluk

HOLTEN – Een verkeersongeluk net over de grens in Gelderland veroorzaakt problemen op de weg tussen Holten en Laren (N332). Bij de kop-staartbotsing zijn twee auto’s betrokken. Een van de wagens is tussen bomen langs de weg tot stilstand gekomen.

Dat meldt RTV Oost.

Twee inzittenden zaten bekneld en zijn door de brandweer uit de auto gehaald. Ze zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurder van de andere auto raakte gewond. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

De N332 is tussen Holten en Laren afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.