Home / Sallandcentraal / Volleybalsters De Hooiberg zoeken trainer

Volleybalsters De Hooiberg zoeken trainer

OLST – Volleybalvereniging De Hooiberg is op zoek naar een trainer voor het eerste damesrecreantenteam. Dit gemotiveerde team traint en speelt de thuiswedstrijden op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Het team is vorig jaar gepromoveerd naar de derde klasse en staat op dit moment bovenaan. De ploeg wil graag doorgroeien naar de tweede klasse. Iedereen die interesse heeft in het trainen van deze dames kan zich melden bij VV De Hooiberg via technischecommissie@vvdehooiberg.nl.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.