Volle zalen in het HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater kan aankomend weekend rekenen op vele bezoekers: De voorstellingen van Martijn Koning op  5 februari en 3Koteboebo op 7 en 8 februari zijn namelijk volledig uitverkocht. Voor de voorstelling op zondag 9 februari, ‘The Everly Brothers by the Wieners’, zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Foto: Gijsbert van der Wal

Martijn Koning
Martijn Koning heeft energie teveel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy tijdens zijn voorstelling ‘Koning van de toekomst’. Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij probeert het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk. Zelfs met vissen is hij gestopt.

De voorstelling van Martijn Koning op woensdag 5 februari is uitverkocht. Wel is het mogelijk om u voor de wachtlijst aan te melden via de website van het HOFtheater.

3Koteboebo
3Koteboebo is al jarenlang razend populair in Raalte. Dit seizoen staan ze maar liefst 5 keer in een uitverkocht HOFtheater. Hun nieuwe voorstelling ‘Noe mo’j oppass’n!’ speelt het cabarettrio op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari voor het eerst voor publiek.

‘Noe mo’j oppass’n’! gaat over het leven. Het leven is als een koord waar je soms behendig, vaak angstvallig overheen danst. Als op een drukke weg van A naar B. Met kruispunten, splitsingen en slechts hier en daar een vluchtheuvel. Meestal ga je voor ‘veilig’ en loop je braaf en netjes langs de kant. Toch zijn er van die momenten dat je jezelf ineens aantreft op de middenstreep. Radeloos! Het verkeer, raast van alle kanten kort langs je heen. Stress! Naar voor, naar achter, naar links, naar rechts. Het gevaar schiet rakelings aan je voorbij. En dit zijn nou net de momenten waarop je het verschil kunt maken! D’r op of d’r onder.

De voorstellingen van 3Koteboebo op vrijdag 7 (première) en zaterdag 8 februari zijn beiden uitverkocht. Wel is het mogelijk om u voor de wachtlijst aan te melden via de website van het HOFtheater.

The Everly Brothers
Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband, The Wieners. Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale…

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling The Everly Brothers by the Wieners op zondag 9 februari, 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.