Home / Sallandcentraal / Verhalen in het dialect in Infocentrum Den Nul

Verhalen in het dialect in Infocentrum Den Nul

DEN NUL – Annette Kiekebosch is op woensdag 22 januari te gast in het Infocentrum IJssel Den Nul. Annette is al jarenlang lid van de Vertelkring Sprekend Raalte en kan als geen ander mooie verhalen in het dialect brengen.

Het belooft een heerlijk ochtendje genieten te worden, met verhalen over Sallandse nukken en andere gewoontes. Aanvang is om 10.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro (leden van ’t Olster Erfgoed en deelnemers Dag!enDoen! gratis). Opgeven kan via aanmelden@infocentrumijssel.nl. Er kunnen 35 bezoekers in de zaal, vol is vol, opgave vooraf verplicht.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.