Home / Heino / Vandalen vernielen brievenbus bij station Heino

Vandalen vernielen brievenbus bij station Heino

HEINO – De brievenbus bij het station in Heino is vernield. Vanochtend werd het gesloopt aangetroffen. Het is niet de eerste vernieling van de afgelopen weken.

“De laatste tijd zijn er een aantal dappere figuren die constant vernielingen plegen in Heino”, laat wijkagent Frank de Jonge weten via Instagram. “Vanmorgen is de brievenbus bij het station vernield aangetroffen en eerder werden er al vernielingen gepleegd bij de scholen en bij de sporthal in Heino. In een aantal gevallen werd vuurwerk gebruikt om schade aan te brengen.”

De Jonge: “We zijn bezig met onderzoek naar deze vernielingen en we hebben een aantal namen gehoord. Helaas is de informatie (nog) niet compleet en daarom zijn alle tips welkom. Het mag via 0900-8844, DM of anoniem via een MMA melding. Wie kan ons de namen en feiten geven zodat we deze heren kunnen ophalen voor verhoor?”

Foto: Politie Heino

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.