Home / Sallandcentraal / Twintigste darttoernooi Horsthuis

Twintigste darttoernooi Horsthuis

BROEKLAND – Zondag 19 januari wordt voor de twintigste keer het singledarttoernooi in het Horsthuis gehouden. Maximaal 96 darters strijden deze dag tijdens poulewedstrijden voor een plekje bij de beste vier. Via een knock-outsysteem worden daarna de winnaars en verliezers bekend. Ook is er een prijs voor de persoon die de hoogste finish gooit.

Aanmelden kan per mail tot uiterlijk zaterdag 18 januari op horstdarts@home.nl of tot op de speeldag zelf voor 12.30 uur bij Dick Valk, 0570 – 53 18 33. Het toernooi begint om 13.00 uur, de zaal is open vanaf 12.00 uur.

Lees ook

OV-Inloopspreekuren en proefreizen in Salland

REGIO – De OV-ambassadeurs verzorgen de komende periode weer diverse inloopspreekuren in de regio. Senioren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.