Trio Mijnders-Broncano-Millon treedt op in dorpskerk

BATHMEN – Op zondag 26 januari komt het Trio Mijnders-Broncano-Millon naar de dorpskerk in Bathmen. Tijdens hun programma Clair de Lune spelen de drie instrumentalisten op cello, klarinet en piano werken van Debussy, Bridge, Glazunov, Poulenc, Inayat Khan en Nino Rota. Het concert begint om 15.00. Entreekosten bedragen 15 euro, donateurs betalen 10 euro. Jongeren tot 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Wouter Mijnders trad al eerder op in Bathmen, als cellist van het Leupold Trio. Hij studeerde bij René van Ast en Dmitri Ferschtman. Naast cellist van het Leupold Trio speelt Mijnders in het Haydn Trio en Combattimento. Hij bespeelt een speciaal voor hem gebouwde cello van Jozef Musil. Mijnders is oprichter van Vivaldi Music Lessons. De Spaans klarinettist Daniel Broncano studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Madrid en vervolgens aan het Royal College of Music in Londen. Naast klassiek muziek heeft hij met The Leisure Society en de songwriter David Vaughan opnames gemaakt en speelt hij regelmatig met het avant-garde Riot Ensemble. De Franse pianist Jean- Baptiste Millon studeerde aan de conservatoria van Bordeaux en Parijs. Kamermuziek is zij grootste passie. Hij treedt regelmatig op met zangers en instrumentalisten. Millon is verbonden als pianodocent aan de Conservatoria van Amsterdam en Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.