Toneelvereniging Plankenkoorts uit Lemelerveld speelt ‘Bij ons aan de grens’

LEMELERVELD – Toneelvereniging Plankenkoorts is al een hele poos aan het repeteren om voor u een nieuw toneelstuk op te voeren. Deze keer spelen ze de klucht ‘Bij ons aan de grens’, geschreven door Stef Hudepohl.

Dit stuk speelt zich af op het station van het grensdorp Hardhuizen, waar Wim ter Schure de stationschef is. De laatste tijd raakt hij steeds meer over zijn toeren: op de een of andere manier worden er via zijn station illegale werknemers over de grens gesluisd. De nieuwe burgemeester van het dorp oefent zware druk op hem uit om er een eind aan te maken. Gelukkig ontpopt de stationschef zich als een tweede Sherlock Holmes, die geen middel uit de weg gaat om achter de waarheid te komen. Wie is de mensensmokkelaar van Hardhuizen? Is het de zwerfster die elke nacht op het station slaapt? Of weet zangeres Annelies Vonk er meer van? Sinds wanneer komen er toeristen naar Hardhuizen? En de conducteur, Douwe Donker, heeft zijn naam en uiterlijk ook al niet mee…

Benieuwd hoe dit afloopt? Kom op woensdag 22 januari om 20.00 uur of zondag 26 januari 14.00 uur kijken in Zaal Reimink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.