Toneelgroep Sagezo uit Wijthmen viert 40-jarig jubileum

WIJTHMEN – Toneelgroep Sagezo uit Wijthmen viert in 2020 haar 40-jarig jubileum met drie opvoeringen van het blijspel ‘Als je voelt wat ik voel, dan zeg je niets meer’  van Evelien Evers. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt elke voorstelling feestelijk afgesloten met een afterparty met livemuziek.

Het stuk speelt zich af in de kantine van het garagebedrijf De Vries. Vader Joost en zijn trouwe, cynische werknemer Hein leiden de garage met de ‘hulp’ van zoon Sam. Als er een nieuwe monteur wordt aangesteld en de keus op Jannet valt, is voor Hein de boel te klein. Bart, de vertegenwoordiger, die als kind aan huis is, en Sam hebben daar totaal geen moeite mee, integendeel! Moeder Sien probeert er het beste van te maken, maar dat valt niet mee, met haar inwonende schoonmoeder, die last heeft van een chronische klaagziekte, en haar schoonzus Dora, die met haar minderbegaafde dochter Elsbeth tijdelijk ook bij hen inwoont. En dan is er nog Betsie, een lastige klant, die onlangs een hoofdprijs in de staatsloterij heeft gewonnen en nu naast haar schoenen loopt.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari in het Parochiehuis aan de Valkenbergweg 24 in Wijthmen. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaarten à € 6,00 (inclusief toegang tot de afterparty) zijn te reserveren via 06-52282741, 06-83266133 of 0529-401926.

Meer info: staging2.wijthmen.nl/toneelvereniging-sagezo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.