Home / Sallandcentraal / Tips en trucs voor mooie foto’s

Tips en trucs voor mooie foto’s

HEINO – Op 4 februari is er in het Dorpshuus in Heino de interactieve workshop ‘Hoe maak je mooie foto’s’. Onder leiding van Gerard Jutten en Wim Schutte van fotoclub Heino praten de deelnemers over beeldelementen. Deelnemers dienen zelf een of twee foto’s en een fotocamera mee te nemen. De workshop gaat niet over het kennen van de camera en alle technieken daaromheen. Het maakt daarom niet uit of het een smartphone, een systeemcamera of een spiegelreflexcamera is. Aanmelden voor deze cursus kan tot 31 januari aan de balie van het Dorpshuus of via workshops@dorpshuusheino.nl. Kosten voor deelname bedragen 15 euro.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.