Home / Sallandcentraal / The Jonny Monster Band komt naar Tivoli

The Jonny Monster Band komt naar Tivoli

RAALTE – Zaterdag 1 februari vanaf 21.30 uur treedt The Jonny Monster Band op in Taveerne Tivoli in Raalte. De toegang is gratis. De energieke blues- en rockband uit het Amerikaanse Knoxville brengt een originele mix van akoestische blues en dynamische elektrische gitaar. Gitarist en kopman Jonny Monster staat bekend om zijn agressieve, energieke gitaarspel. De band speelde als support van onder meer Johnny Winter en Booker T. Jones en haalde de halve finale van The International Blues Challenge in 2019.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.