Take Five treedt op in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Zaterdag 1 februari om 15.00 uur staat het concert Wintertime van Take Five op het programma in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Take Five bestaat uit Leon Koppelman (panfluit), Jan Peter Teeuw (orgel), Annette Jumelet (viool), Marien Stouten (piano) en Peter Koetsveld (klarinet).

Het plezier van samen muziek maken spat eraf bij dit ensemble. Een klarinet en een panfluit zijn net als de viool folkloristische instrumenten en kleuren perfect bij elkaar. De twee begeleidingsinstrumenten en drie solo-instrumenten vormen samen een mooi geheel. Take Five treedt regelmatig op door het hele land en kenmerkt zich door een frisse klank en originele repertoirekeuze. Op het programma staan onder andere Largo van A. Vivaldi / J.P. Teeuw, Let it snow van T.H. Graf, Wintertime van J.P. Teeuw en Friend Like Me van A. Menken.

De entreeprijs bedraagt 16 euro per persoon. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Ad Huetink, 0572-371838 of adhuetink@gmail.com. Meer info en het volledige programma: staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.