Home / Sallandcentraal / Stratenvolleybal in De Lange Slag

Stratenvolleybal in De Lange Slag

WIJHE – Rood-Wit ’75 presenteert op zondag 19 januari de 44-ste editie van het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi in sporthal De Lange Slag in Wijhe. Deelname staat open voor teams van buurten, collega’s, vrienden en andere gelegenheidsteams.

Per team geldt een minimum van zes spelers, waaronder twee dames en de minimumleeftijd is 16 jaar. Natuurlijk zijn supporters ook welkom om een kijkje te nemen. Het toernooi start om 12.00 uur. Opgave is mogelijk met een mailtje naar HarrieCecielOvermars@gmail.com (onder vermelding van teamnaam en contactpersoon). De deelnamekosten bedragen 30 euro per team. Voor meer informatie bel naar Harrie Overmars, mob. 06-30526564.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.