Home / Sallandcentraal / Straatversierwedstrijd rondom bevrijdingsweekend

Straatversierwedstrijd rondom bevrijdingsweekend

WIJHE – In het verleden zijn er, onder andere in 1995, 2000 en 2005, vele straten in Wijhe versierd rondom Koninginnedag en 5 mei. Het Verenigd Comité Wijhe wil graag weten of er dit jaar ook belangstelling is voor een straatversierwedstrijd en wel rondom 13 april, exact 75 jaar na de bevrijding van Wijhe. Straten, of delen van straten, kunnen zich tot uiterlijk 15 februari aanmelden bij mevrouw R. van der Kolk, tkolk1956@kpnmail.nl. Om de wedstrijd door te laten gaan houdt het comité een minimum van tien inschrijvingen aan. Bij voldoende animo ontvangen de deelnemers nadere informatie.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.