Straatversierwedstrijd rondom bevrijdingsweekend

WIJHE – In het verleden zijn er, onder andere in 1995, 2000 en 2005, vele straten in Wijhe versierd rondom Koninginnedag en 5 mei. Het Verenigd Comité Wijhe wil graag weten of er dit jaar ook belangstelling is voor een straatversierwedstrijd en wel rondom 13 april, exact 75 jaar na de bevrijding van Wijhe. Straten, of delen van straten, kunnen zich tot uiterlijk 15 februari aanmelden bij mevrouw R. van der Kolk, tkolk1956@kpnmail.nl. Om de wedstrijd door te laten gaan houdt het comité een minimum van tien inschrijvingen aan. Bij voldoende animo ontvangen de deelnemers nadere informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.