Home / Sallandcentraal / Start Actie Kerkbalans in Salland

Start Actie Kerkbalans in Salland

SALLAND – De kerken van Raalte, Olst, Wijhe en Wesepe zijn deze week gezamenlijk gestart met de Actie Kerkbalans. Het thema van dit jaar is Geef voor je kerk. Van 19 januari tot en met 2 februari wordt er geld ingezameld voor het werk van de kerk.

Al eeuwenlang staan de kerken in de vier Sallandse dorpen in het midden van de gemeenschap en nog steeds vervullen ze een belangrijke rol in de samenleving. Door de eeuwen heen en nu nog steeds trouwen er mensen, laten ouders er hun kind dopen en worden van daaruit de doden begraven. Elke zondag is er een kerkdienst en iedereen kan er terecht voor een stiltemoment, een gebed of een vertrouwelijk gesprek.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.