Start Actie Kerkbalans in Salland

SALLAND – De kerken van Raalte, Olst, Wijhe en Wesepe zijn deze week gezamenlijk gestart met de Actie Kerkbalans. Het thema van dit jaar is Geef voor je kerk. Van 19 januari tot en met 2 februari wordt er geld ingezameld voor het werk van de kerk.

Al eeuwenlang staan de kerken in de vier Sallandse dorpen in het midden van de gemeenschap en nog steeds vervullen ze een belangrijke rol in de samenleving. Door de eeuwen heen en nu nog steeds trouwen er mensen, laten ouders er hun kind dopen en worden van daaruit de doden begraven. Elke zondag is er een kerkdienst en iedereen kan er terecht voor een stiltemoment, een gebed of een vertrouwelijk gesprek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.