Springwedstrijden in manege De Luttenberg

LUTTENBERG – Op 31 januari, 1 en 2 februari is manege De Luttenberg aan de Looweg het domein van de springruiters en -amazones. Combinaties van alle klassen, BB tot en met ZZ, verschijnen aan de start. Ook is er een rubriek waarbij de hindernissen een hoogte hebben van maar liefst 1,40 meter. Het programma biedt voor zowel amateurs als professionals ruim de gelegenheid om aan hun trekken te komen.

Op vrijdag wordt er een oefenwedstrijd verreden die rond 13.00 uur start. Op zaterdag 1 februari beginnen om 9.00 uur de klassen BB tot en met de 1,40 meterrubriek. Op zondag gaan eerst de combinaties van de klasse BB om 10.00 uur van start, gevolgd door de klassen B en L.

De organisatie van dit evenement is in handen van Paardensportvereniging Luttenberg. De entree is gratis. Informatie over het programma, de starttijden en de deelnemers zijn te vinden op staging2.startlijsten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.