Home / Sallandcentraal / Spreekuur Taalpunt ook in Lemelerveld

Spreekuur Taalpunt ook in Lemelerveld

LEMELERVELD – Het Taalpunt is de plek waar mensen terecht kunnen met al hun vragen over taal, rekenen en digitale vaardigheden. Van lezen en schrijven tot spreken en luisteren, op elk niveau. Het Taalpunt heeft een spreekuur waar je zo binnen kunt lopen, zonder afspraak.

Vanaf 20 januari is er ook een spreekuur in Lemelerveld. Elke maandag kunnen mensen daar terecht met hun vragen voor persoonlijk advies. Het spreekuur vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de Mozaïek. Sabine Sijbom is Taalcoördinator bij de bibliotheek en is aanwezig bij het spreekuur. Naast het spreekuur is zij ook telefonisch te bereiken via 06 33834681.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.