Home / Sallandcentraal / Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll in HOFtheater

Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll in HOFtheater

RAALTE – Met zijn zeven man sterke band komt Hammondspeler Rob Mostert op vrijdag 24 januari naar het HOFtheater. De muziekformatie brengt hier zijn nieuwe show Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll. Er zijn nog enkele kaarten (à 21,50 euro) verkrijgbaar. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Rob Mostert is een echte purist met een grote liefde voor de Hammond. Zijn speelwijze wordt gekarakteriseerd als uniek en rauw, dat wordt benadrukt door zijn (blote) voetenwerk voor de baspartijen. Ondanks dat Rob vooral bekendheid in de jazz-soul-funk-scene geniet, zullen weinig mensen weten dat hij jarenlang actief is binnen de rock en blues-rock.

De Rob Mostert Hammond Group brengt in de nieuwe show Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll een eerbetoon aan de Hammond, het iconische instrument dat als een rode draad door de grote hits van de populaire muziekgeschiedenis loopt. Samen met zijn band, waarbij zanger Chris Hordijk de vocals voor zijn rekening neemt, neemt Hammondspeler Rob Mostert je mee terug in de tijd langs magische bands uit de jaren 50, 60 en 70, zoals Deep Purple, The Zombies, Santana, Bob Marley, Booker T & the MG’s. Vele Classic Rock hits passeren de revue, met af en toe een uitstapje naar muziek van nu.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.