‘Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll’ in het HOFtheater

RAALTE – Met zijn 7-man sterke band komt Hammondspeler Rob Mostert op vrijdag 24 januari naar het HOFtheater. De muziekformatie brengt hier hun nieuwe show ‘Seks, Hammond en Rock ‘n’Roll’. Er zijn nog enkele kaarten voor deze voorstelling verkrijgbaar.

Foto: Richard Rood

Rob Mostert is een echte purist met een grote liefde voor de Hammond. Zijn speelwijze wordt gekarakteriseerd als uniek en rauw, dat wordt benadrukt door zijn (blote) voetenwerk voor de baspartijen. Ondanks dat Rob vooral bekendheid in de Jazz-Soul-Funk scene geniet, zullen weinig mensen weten dat hij jarenlang actief is binnen de Rock en Blues-Rock.

De Rob Mostert Hammond Group brengt in hun nieuwe show Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll een eerbetoon aan de Hammond, het iconische instrument dat als een rode draad door de grote hits van de populaire muziekgeschiedenis loopt. Samen met zijn band, waarbij zanger Chris Hordijk de vocals voor zijn rekening neemt, neemt Hammondspeler Rob Mostert je mee terug in de tijd langs magische bands uit de jaren ’50 ’60 en ’70 zoals Deep Purple, The Zombies, Santana, Bob Marley, Booker T & the MG’s. Vele Classic Rock hits zullen de revue passeren, met af en toe een uitstapje naar muziek van nu.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling ‘Seks, Hammond en Rock ‘n’ Roll op vrijdag 24 januari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.