Rondreisexpositie Fotoclub Salland van start in Schuilenburg

RAALTE – Schuilenburg is de eerste van drie zorginstellingen waar de jaarlijkse rondreisexpositie van Fotoclub Salland te bewonderen is. Het thema is ditmaal ‘verhalende fotografie’. De leden van de fotoclub hebben foto’s, of een collage van foto’s, gemaakt over uiteenlopende onderwerpen: van alledaagse gebeurtenissen tot ingrijpende momenten uit het verleden of heden.

Alle foto’s vertellen een verhaal of bevatten een bepaalde boodschap. De expositie in Schuilenburg is te vinden op de tweede verdieping en is daar nog tot eind maart te bewonderen. Daarna reist de expositie door naar Swaenewoerd (ook in Raalte) en tot slot naar het Lemelerveldse Brugstede.

Foto: Diane Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.