Promotie TDT Salland verkeken

DOETINCHEM – De Sallandse dammers zagen op zaterdag 4 januari 2020 in een uitwedstrijd tegen de Doetinchemse koploper Dammers uit Oost 2 de promotiekansen vervliegen. Er werd met 8-12 verloren.

Heetenaar Gerrit Visscher moest als eerste na een 2 om 3 de vlag strijken. Raaltenaar Johan Bulstra miste een winstkans, de Steenwijkenaar John Folkers behaalde een benauwde remise, en het missen van een goede voortzetting kon ook de Beekbergenaar Dick Beking niet verder komen dan remise (3-5). De Loenenaar Marco Veneboer verslikte zich in een Ghestem-doorstoot en verloor (3-7). Op de andere borden leken geen winstkansen aanwezig en inderdaad kwamen de Vroomshoper Hilco Braakman, de Apeldoorner Hans van Hal, de Raaltenaar Ab Steenbergen, de Onnanees Jan van Buiten en de Deventenaar Paul Olde Hanhof tegen hun sterke tegenstanders niet verder dan remise (8-12).

Op zaterdag 18 januari 2020 komt TDT Salland CT thuis in Het Wapen van Wesepe uit tegen een team uit Westerhaar-Vriezenveensewijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.