Home / Sallandcentraal / Presentatie en ontwerp plukstroken buurttuin ZGR Swaenewoerd

Presentatie en ontwerp plukstroken buurttuin ZGR Swaenewoerd

RAALTE – Op donderdag 30 januari om 16.00 uur presenteren de Werkgroep Tuinontwikkeling Swaenewoerd en Raalte plukt! in DeBuut het ontwerp voor de nieuwe binnentuin, een tuin voor de buurt. Samen met bewoners en betrokkenen van ZGR Swaenewoerd en buurtbewoners wordt die middag het ontwerp bepaald voor de plukstroken met fruit, bloemen en kruiden in de nieuwe binnentuin.

De herinrichting van de binnentuin is van start gegaan met de aanleg van een groot terras en goed begaanbare paden. Naast een nieuwe jeu-de-boulesbaan en sierborders komen er stroken langs de paden met eetbaar groen, zoals fruitbomen, bessenstruiken, bloemen en kruiden. Op de bijeenkomst van 30 januari wordt dit verder toegelicht en is er ruimte voor vragen en aanvullingen.

Illustratie: landschapsarchitect Stefan Jaspers

Lees ook

Wildkamp Raalte naar De Zegge VII

RAALTE – Technische groothandel Wildkamp in Raalte gaat een nieuw pand bouwen op De Zegge …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.