Home / Sallandcentraal / Pianist Ramon van Engelenhoven treedt op in Wesepe

Pianist Ramon van Engelenhoven treedt op in Wesepe

WESEPE – Ramon van Engelenhoven (1995) verzorgt op zondag 12 januari een concert in de Nicolaaskerk in Wesepe.

NRC noemde de jonge pianist al een rijzende ster. Ramon won op 18-jarige leeftijd de eerste prijs op het Prinses Christina Concours en kreeg twee jaar later (2015) de Grand Prix Youri Egorov, een prijs die wordt uitgereikt aan een talent met internationale allure. De bacheloropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam sloot hij in 2017 af met een 10.

“Mijn ultieme droom is spelen in de Grote Zaal van het Concertgebouw”, zegt hij in NRC. In de Nicolaaskerk speelt hij werken van Debussy, Ravel en Prokofiev. Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten à 15 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.