Opvliegers, Joris Linssen en Christel de Laat in het HOFtheater

RAALTE – Van safari met vriendinnen naar prachtige muziek tot prangende vragen: 2020 begint bij het HOFtheater goed met drie (bijna) volle voorstellingen. Op dinsdag 7 januari vindt de vriendinnencomedy Opvliegers 5 – Op Safari plaats, hiervoor zijn nog enkele kaarten. Ook zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar voor Joris Linssen en Caramba, op vrijdag 10 januari. Tot slot staat Christel de Laat op zaterdag 11 januari voor een uitverkochte zaal met  haar voorstelling ‘Zijn daar nog vragen over?’.

Foto: Eelco Claassen

Opvliegers 5 – Op safari
Opvliegers 5- Op Safari is het vijfde en tevens laatste deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s van Opvliegers. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. Loes gaat voor een fotoshoot naar Zuid-Afrika. Omdat het kan, plakken de vriendinnen daar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Shirley heeft mannen afgezworen, Joke maakt zich op voor een nieuwe start, en Loes is verliefd op een oudere man. En dat alles speelt zich af tegen de achtergrond van hun Safari, waarbij er ook nog een neushoorn op de foto moet.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling ‘Op safari op dinsdag 7 januari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 25 per stuk.

Joris Linssen en Caramba – RAAK
Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om in de voorstelling ‘RAAK’. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Joris Linssen en Caramba op vrijdag 10 januari, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,00 per stuk.

Christel de Laat – Zijn daar nog vragen over?
Christel de Laat is ’n Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel. In haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? gaat ze de interactie met haar publiek niet uit de weg. Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die bij Christel vragen opwerpen. U gaat ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over?

De voorstelling van Christel de Laat op zaterdag 11 januari is uitverkocht. Wel is het mogelijk om u voor de wachtlijst aan te melden via de website van het HOFtheater.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.