Home / Sallandcentraal / Open repetitie Popkoor Fitis

Open repetitie Popkoor Fitis

WIJHE – Popkoor Fitis houdt op woensdag 15 januari een open repetitie in het SPOC in Wijhe. Geheel vrijblijvend en vooral om sfeer te proeven. Na de kerst start het koor met een nieuw repertoire en moet het oude weer worden opgepakt. Dat varieert van Ed Sheeran tot Queen en Guus Meeuwis. Iedereen is welkom, oud en jong, heren en dames. Het koor staat onder leiding van Maria Magdalena Jarzcyk. De repetitie duurt van 20.00 tot 21.45 uur. Er liggen mappen gereed. Voor meer informatie neem contact op met Helma Poot, 06 – 27 36 75 71.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.