Home / Sallandcentraal / Open dag voor stamboomonderzoek in Wijhes Museum

Open dag voor stamboomonderzoek in Wijhes Museum

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 11 januari weer een open dag in het Wijhes Museum voor iedereen die bezig is met stamboomonderzoek. Van 10.30 tot 16.00 uur is iedereen welkom in het Wijhes Museum. De toegang is gratis.

De Historische Vereniging beschikt over diverse bronnen die meer duidelijkheid kunnen geven. Vrijwilligers zitten klaar om de bezoekers met al hun vragen te helpen. Oude foto’s, documenten of leuke verhalen zijn welkom. De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De volgende open dag is zaterdag 8 februari.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.