Oog- en oorstrelend concert van Absolutely Floyd

HEINO – Met Absolutely Floyd zaterdagavond 1 februari in de Nicolaaskerk heeft Live Music Heino weer een tributeband van hoog niveau in huis gehaald. De Zuid-Hollandse band bestaat uit tien gepassioneerde muzikanten, zangers en zangeressen. De band heeft twee keyboardspelers en creëert daarmee een mooi vol geluid, compleet met drie achtergrondzangeressen en een saxofonist.

De band kiest graag voor de grote en bekende Pink Floyd hits, maar is ook trots op de vertolking van de mooiste soloprojecten van Roger Waters en David Gilmore. De liefde voor hun idolen spat er bij bandleden vanaf bij elk nummer. Bovendien streelt Absolutely Floyd niet alleen de oren, maar ook de ogen. De spectaculaire lichtshow wordt ondersteund door kunstzinnige, zelfgeproduceerde videofilmpjes die perfect bij de symfonische rockmuziek van Pink Floyd passen.

Live Music Heino heeft voor dit concert opnieuw de Nicolaaskerk gereserveerd, een sfeervolle locatie die de meeslepende muziek extra ondersteunt. Het kerkbestuur van de Nicolaaskerk zet de deuren graag open voor concerten van Live Music Heino omdat de samenwerking zo prettig is. Er mag zelfs alcohol geschonken worden mits de vrijwilligers van Live Music Heino zorgen dat de kerk de volgende morgen weer spic en span is voor de ochtendmis van tien uur.

Kaarten à 19,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.live-music-heino.nl, de Smulbaai in Heino en Schulten Lederwaren in Raalte. Aan de zaal kosten de kaarten zaterdagavond 1 februari 24,50 euro per stuk. Om 20.00 uur is het publiek welkom in de Maalderij, Canadastraat 6 (tegenover de kerk) voor gratis koffie, thee en de garderobe. Het concert in de Nicolaaskerk zelf begint om 21.00 uur.

Foto: Jason van Vliet Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.