Olst-Wijhe door de ogen van haar inwoners

DEN NUL – Vrijdag 24 januari opende wethouder Marcel Blind in het Infocentrum IJssel de foto-expositie over Olst-Wijhe die tot en met vrijdag 13 maart is te bewonderen. De expositie geeft een unieke kijk op Olst-Wijhe, door de ogen van haar inwoners. Er zijn beelden te zien van de prachtige natuur, de gezellige evenementen en kernen.

In de zomer van 2019 organiseerde de gemeente Olst-Wijhe een fotowedstrijd. Deelnemers konden foto’s inleveren in de categorieën natuur, evenementen en kernen. Er werden ruim honderd prachtige foto’s ingestuurd door inwoners van de gemeente. De fotowedstrijd werd ook opgemerkt door de expositiecommissie van het Infocentrum IJssel. Zij besloot een expositie te maken van een deel van de ingezonden foto’s. De drie winnende foto’s van de wedstrijd hebben een ereplek in de expositie. De expositie in het Infocentrum is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Wethouder Marcel Blind opent de expositie in het Infocentrum IJssel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.