Old Ni-js in Eetcafé Boskamp

BOSKAMP – De band Old Ni-js treedt op zondagmiddag 19 januari op in de zaal van Eetcafé Boskamp. Old Ni-js bestaat uit drie (ex) bandleden van Normaal en één uit Boh Foi Toch. Samen zijn ze goed voor 160 jaar muziek ervaring.

Een van de oprichters is Normaal-drummer Jan Manschot, die helaas in 2014 overleden is. Zijn plek is overgenomen door Boh Foi Toch drummer Han Mali. Multi-instrumentalist Jan Kolkman is in 2017 bij de band gekomen. Jan zit al 40 jaar in de popmuziek, waarvan hij er twaalf bij Normaal heeft gespeeld. Bassist Willem ‘Wimken van Diene’ Terhorst speelt nog steeds bij Normaal. Ferdi ‘Frederik Puntdroad’ Joly is ook medeoprichter van de band en was de eerste gitarist van Normaal.

Ook was Ferdi mede oprichter van Boh Foi Toch. Later is hij toch weer teruggekeerd naar zijn oude liefde Normaal. Old Ni-js zal op zondagmiddag 19 januari veel oude nummers van Normaal en enkele van Boh Foi Toch ten gehore brengen. Kaarten à 10 euro zijn te koop bij Bouwmarkt Hubo in Olst en bij Eetcafé Boskamp. Kaarten reserveren kan op telefoonnummer 06-10943927. Daarnaast zijn ze, zolang de voorraad strekt, ook verkrijgbaar aan de zaal. Aanvang is om 16.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.