Home / Sallandcentraal / Oecumenische kerkdienst in teken vriendelijkheid

Oecumenische kerkdienst in teken vriendelijkheid

LEMELERVELD – Het thema van de oecumenische kerkdienst op zondag 19 januari in de Brugkerk in Lemelerveld is vriendelijkheid. Vriendelijkheid kost niets, maar het ontvangen ervan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lang geleden kwam apostel Paulus, als bootvluchteling, wél onverwachte vriendelijkheid tegen op het eiland Malta waar hij aanspoelde. Voorgangers tijdens de dienst over dit onderwerp zijn pastoraal werker Marga Klein Overmeen en dominee Georg Naber. De dienst begint om 10 uur. De opbrengst van de collecte gaat naar hulp aan bootvluchtelingen op Lesbos.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.