Oecumenische kerkdienst in teken vriendelijkheid

LEMELERVELD – Het thema van de oecumenische kerkdienst op zondag 19 januari in de Brugkerk in Lemelerveld is vriendelijkheid. Vriendelijkheid kost niets, maar het ontvangen ervan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Lang geleden kwam apostel Paulus, als bootvluchteling, wél onverwachte vriendelijkheid tegen op het eiland Malta waar hij aanspoelde. Voorgangers tijdens de dienst over dit onderwerp zijn pastoraal werker Marga Klein Overmeen en dominee Georg Naber. De dienst begint om 10 uur. De opbrengst van de collecte gaat naar hulp aan bootvluchtelingen op Lesbos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.