Home / Sallandcentraal / Nog kaarten beschikbaar Lettelse Revue

Nog kaarten beschikbaar Lettelse Revue

LETTELE – De Lettelse Revue staat de komende weken meerdere keren op de planken van Zaal Spikker in Lettele. Een aantal voorstellingen is al uitverkocht, maar voor de voorstellingen van vrijdag 24 januari, zaterdagmiddag 1 februari (14.00 uur) en vrijdag 7 februari zijn nog kaarten verkrijgbaar. De voorstellingen op zaterdag 25 januari, vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari (avondvoorstelling) en zaterdag 8 februari zijn al uitverkocht. Aanvang is telkens om 20.00 uur. De Lettelse Revue brengt het programma ‘hejternoa?’. Kaarten à 7 euro zijn verkrijgbaar bij Binnenenbuitenspeelgoed, Bathmenseweg 22 in Lettele en online via de website www.binnenenbuitenspeelgoed.nl. Meer info: www.revue-lettele.nl.

Lees ook

Sex, Hammond en Rock ‘n’ Roll in HOFtheater

RAALTE – Met zijn zeven man sterke band komt Hammondspeler Rob Mostert op vrijdag 24 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.