Nieuwe schilderijen in molen van Wijhe

WIJHE – Tot en met 1 april hangt in de ruimte van Brasserie Galerie 1703 een nieuwe collectie schilderijen. Gert Roelofsen, lid van het kunstenaarscollectief Tsal uit Olst en Wijhe, exposeert in de Wijhese molen met aquarellen van verdunde acrylverf op cellofaan. Zijn inspiratiebron is het eindeloze spel van water, wind en lucht. Zij zorgen ervoor dat het aquarelresultaat nooit hetzelfde is. Zoals de bodem van de Waddenzee na een periode van vloed er elke zes uur anders uit komt te zien, zo is het resultaat van het vloeien met verdunde acrylverf ook een spel van gestuurde toevalligheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.